Home » ştiri şi opinii

Nomad: cabluri antiglonț

Publicat pe 18 July 2019 la 08:01 de

Excentrica companie de accesorii vine pe piață cu o nouă nebunie marcă proprie, cabluri de încărcare din Kevlar. Se pare că nu vom mai vedea Kevlar doar la vestele antiglonț folosite de forțele speciale sau la vehiculele armatei.

Pentru cabluri Nomad a folosit Kevlar K29, un material industrial utilizat și de producătorii de veste antiglonț, ce promite o durabilitate net superioară cablurilor deja existente pe piață. Aceste cabluri depășesc până și flota de cabluri pe care Nomad o avea la dispoziție deja. De ce spun că le depășește și pe acelea? Fiindcă Nomad era deja cunoscut pentru cablurile de calitate înaltă și cu o rezistentă foarte mare față de concurență. Revenind puțin cu picioarele pe pământ, ne dăm seama cu toții că este ceva overkill folosirea Kevlar-ului pentru cabluri, însă Nomad a căutat să vină cu cea mai bună soluție pentru cei cărora nu le rezistentă cablurile de încărcare.

Noul design cu Kevlar se aplică la toata gama de cabluri de care dispune Nomad în momentul de față. Vom regăsi Kevlar pe cablurile USB-C la USB-C, USB-A la Lighting și la cablurile universale care se bucură de o varietate de dongle-uri.

Pentru a ne demonstra duritatea și rezistența cablurilor băieții de la Nomad le-au supus unor teste barbare. Spre exemplu, două cabluri au putut tracta o dubiță de dimensiuni medii. Mai multe detalii despre teste putem regăsi în videoclipul pe care băieții l-au postat pe canalul oficial de You-Tube.

La final vine întrebarea: merită? Evident că nu, mai ales când prețul este unul destul de piperat. Prețul de plecare este 30 de dolari, pentru cablurile scurte și ajunge până la 45 de dolari pentru cablurile de 3m. Pentru aceste cabluri este oferită și o garanție de 3 ani, ceea ce înseamnă că va trebui să te chinui puțin dacă îți dorești recuperarea banilor prin garanție.

Dacă îți dorește cabluri de Kevlar pentru telefonul tău mobil Nomad este singura soluție de pe piață, momentan.

Taguri: ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.