Home » ştiri şi opinii

Nokia cu breton? Nokia 2.2

Publicat pe 17 July 2019 la 08:04 de

Da, da, nu e nicio farsă, Nokia încă se află pe piață și lansează produse noi. În luna iunie a fost lansat Nokia 2.2 pentru piețele internatioanale, iar de astăzi este disponibil și în America. Deși a apărut luna trecută a reușit să ne scape de sub radar, însă sistemele noastre l-au detectat într-un final și acum suntem gata să-l disecăm.


Ce aduce surprinzător Nokia 2.2? Feature-uri premium, precum un mic notch, deblocare facială și un buton dedicat asistentului Google la un preț care este mai mult decât satisfăcător.
V-am făcut curioși cu privere la preț, nu? Ei bine, prețul este de doar 140 de dolari.


Pentru prețul de catalog pe care îl are arată destul de impresionant. Dispune de un display HD de 5.71 inch și de o cameră frontala ce suportă deblocarea faciala. Cameră principală dispune de 13 MP și este capabilă de video la 1080p 30 FPS.
La capitolul motorizare începe să se simtă prețul foarte mic. Ca și procesor avem un MediaTek A22, care nu este nici măcar aproape de procesoarele folosite pe flagship-urile momentului. Lângă procesor se adaugă 3 GB RAM și 32 de GB de memorie internă. Cum ar zice un personaj dintr-un serial celebru: „Not great, not terible”.


Nokia 2.2 rulează Android 9 Pie și face parte din programul Android One de la Google, ceea ce înseamnă că se bucură de 2 ani de upgrade-uri garantate.
Dacă mă întrebați pe mine Nokia 2.2 este telefonul perfect pentru părinții care abia acum descoperă noile tehnologii și încearcă să se familiarizeze cu acestea.

Taguri: ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.