Home » ştiri şi opinii

HTC se pregătește să urce din nou pe scara succesului: Wildfire revine

Publicat pe 22 July 2019 la 09:05 de

În timp ce brand-urile actuale(Samsung, Huawai, Apple) se bat pentru supremație în piața de smartphone-uri HTC își pregatește revenirea în forță lângă ele. Conform unei surse din Rusia, site-ul Rozetked, HTC plănuiește să readucă în piață brand-ul Wildfire. Cu toții cunoaștem ultimul model Wildfire lansat acum 8 ani, HTC Wildfire S. În acel an HTC avea 10.7% din piață, în momentul de față rămânând cu doar 0.05%.

Înainte de a ajunge în prezent să ne amintim de specificațiile pe care le avea Wildfire S la vremea respectivă: un ecran de 3.2 inch, 512 MB RAM și o cameră de 5MP. Niște specificații care la vremea respectivă erau foarte bune, comparativ cu restul produselor cu care avea concurență. Cei de la Rozetked, sugerează revenirea pe piață cu 4 modele de Wildfire: Wildfire, Wildfire E, Wildfire E Plus și Wildfire E1. Două dintre ele vor avea notch, 3 dintre ele vor avea cameră duală pe spate, însă toate vor avea o rezoluție de doar 720p. Cu aceste informații putem trage concluzia că HTC va încerca să reintre pe piață cu o serie mid-range, atât la specificații cât și la preț. Acest lucru ne poate doar bucura, deoarece vor lărgi orizonturile celor ce își doresc un telefon nou, însă nu au buget pentru un flagship.
Sursa de informații, Rozetked, și-a demonstrat veridicitatea în momentul în care au apărut zvonurile despre lansarea Pixel 3 XL și Pixel 3A. Au fost primii care au oferit informații reale despre noile device-uri Google.


Printre altele, cei de la GSM Arena au confirmat faptul că HTC a înregistrat câteva nume deja la Eurasian Economic Commission: Wildfire E2 și Wildfire E2 Plus, Wildfire E3 și Wildfire E3 Plus, Wildfire R și Wildfire R Plus. Dacă știrea celor de la GSM Arena se adeverește nu ne vom opri doar la cele 4 modele anunțate și de Rozetked.

Ne rămâne doar să așteptăm și un anunț oficial din partea celor de la HTC și de ce nu o lansare în viitorul apropiat. Eu unul aștept cu nerăbdare această flotă pe care o pregătesc băieții de la HTC, deoarece au reușit mereu să scoată în piață niște device-uri foarte bune, rezistente și cu un preț decent.

Taguri: ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.