Home » games, ştiri şi opinii

Call of Duty: Mobile intră în beta de săptămâna viitoare

Publicat pe 20 May 2019 la 14:54 de

Call of Duty este o franciză care generează anual profituri uriașe pentru Activision și care sunt într-o continuă creștere. Fortnite și PUBG demonstrează că shooter-ele pe telefoanele mobile au un succes răsunător. Rezultatul ecuației? Call of Duty: Mobile

Activision decide să își încerce norocul cu o nouă generație de jucători, și anume cei nedespărțiți de telefoanele lor inteligente. Anunțat în martie anul acesta, Call of Duty: Mobile nu are încă o dată de lansare oficială, însă cei ce se înregistrează vor putea primi acces pentru primele teste beta, care încep de săptămâna viitoare și sunt destinate dispozitivelor cu Android și iOS.

Call of Duty: Mobile include cinci moduri multiplayer (Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Frontline și Free-For-All), și o serie de hărți celebre din întregul arsenal al francizei, precum Nuketown, Crash, Hijacked, Crossfire, Standoff, Killhouse și Firing Range.

Arme și gadget-uri cunoscute își vor face apariția, în special cele iubite de fanii Modern Warfare și Black Ops. Opțiunea de ”player customisation” va fi și ea disponibilă (cum altfel să te stoarcă de bani decât prin skin-uri?), iar jucătorii vor putea, de asemenea, să aleagă din șase protagoniști/clase (vom vedea) care și-au făcut apariția în cadrul istoriei Call of Duty.

Fiind un shooter pentru mobil, bineînțeles că schema controlului nu este prea răsărită sau adecvată pentru modul competitiv, dar ne mulțumim cu ce avem. Partea interesantă este că Activision vor face tot posibilul să remedieze eventualele probleme aferente, inclusiv prin adăugarea posibilității de a ținti folosind funcția de giroscop a telefonului.

După ce am scos untul din Black Ops II, iată că trailerul pentru Call of Duty: Mobile este un…Black Ops II portabil…? Cel puțin așa se pare, având în vedere că peste trei sferturi din conținut pare reciclat strict din Black Ops II. Hmm…

Taguri: , , , , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.