Home » ştiri şi opinii

Umidificator sau super Pc? Acer ConceptD

Publicat pe 13 April 2019 la 20:01 de

Acer a anunțat două noi desktop-uri ce se vor alătura seriei D, serie ce țintește către creatorii profesioniști ce au mulți bani și au nevoie de o putere de calcul imensă. Feature-ul cel mai interesant este panoul de lemn din partea de sus a unității.

 

ConceptD 500 este o stație de editare potentă, cu un Intel Core i9, o placă Nvidia Quadro RTX 4000 și cu o capabilitate de până la 64GB RAM DDR4. Datorită panel-ului de lemn de deasupra într-un birou poate fi confundat foarte ușor cu un umidificator sau cu o mașină de gheață. Chiar dacă acel capac este de lemn va rezista la solicitări maxime cu brio, iar fan-urile nu vor depăși 40dB în full load. Prețul de pornire al acestei stații este de 1,699$ și va disponibilă începând cu luna iunie a acestui an.

Dacă primul pc este pe stereozi ce urmează este un „Hulk” al stațiilor de editare. ConceptD 900 are sub capotă două Xeon Gold cu 40 de nuclee, Nvidia Quatro RTX 6000 și suportă până la 192GB RAM. ConceptD 900 se livrează într-o formă mai apropiată liniei de produse Acer, într-o carcasa neagră. Prețul este de 20.000$ așa că Acer probabil a vrut doar să se dea mare cu acest super computer.

 

Cu aceste noi pc-uri Acer ridică ștafeta și mai mult în acest domeniu, deja foarte scump. Au reușit cu ConceptD 500 și ConceptD 900 să capteze foartă multă atenție. Dacă placa aceea de lemn a fost introdusă pentru marketing și reclamă le-a ieșit cu brio.

Taguri: ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.