Home » games, ştiri şi opinii

Star Wars Jedi: Fallen Order – Respawn anunță detalii weekend-ul acesta

Publicat pe 11 April 2019 la 09:00 de

Se știe că Respawn Entertainment lucrează de o bună bucată de vreme la un joc bazat pe universul Star Wars. Anul trecut, la E3, Respawn au indicat faptul că viitorul joc este intitulat Jedi: Fallen Order, urmând ca anunțul oficial să aibă loc weekend-ul acesta, în cadrul evenimentului Star Wars Celebration din perioada 11.04.2019 – 16.04.19.

Din moment ce EA nu vor susține o conferință per se la E3 anul acesta, Star Wars Celebration este ocazia perfectă pentru ca Respawn să poată oferi ceva mai mult decât informații de bază.

Tot pentru a agita apele, Respawn au publicat și un teaser sub forma unei imagini, alături de logo-ul jocului, iar tematica acestui teaser pare să se îndrepte cu precădere către mitologia ordinului Jedi.

Până acum, se știe că Jedi: Fallen Order ar trebui să se lanseze orientativ anul acesta, între luna octombrie și sfârșitul lunii decembrie, iar povestea va gravita în jurul unui padawan singuratic ce încearcă să apuce și ziua de mâine în galaxia răvășită de aplicarea Ordinului 66.

Acțiunea jocului este plasată între Episodul III și Episodul IV, un lucru destul de interesant ce mă face să mă întreb dacă acest titlu va respecta canonul filmelor sau poate va aduce chiar un conținut inedit, el însuși demn de a fi trecut sub parafa canonului.

Chris Avellone, cel care a scris povestea pentru bunul și bătrânul Knights of the Old Republic II, a contribuit semnificativ și la aventura ce ne așteaptă în Star Wars Jedi: Fallen Order.

Taguri: , , , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Un comentariu »

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.