Home » hardware, IT, ştiri şi opinii

Noile SSD-uri Aorus de la Gigabyte sunt extrem de rapide și vin cu iluminare RGB

Publicat pe 8 April 2019 la 13:00 de

Lineup-ul Gigabyte Aorus începe să crească pe piață de ceva vreme, iar colecția acestuia va fi completată anul acesta de două noi modele pentru SSD-urile PCIe. Vorbim aici despre Aorus RGB AIC NVMe de 512 GB, respectiv 1 TB, ale căror caracteristici depășesc cu mult proprietățile unui drive SATA tradițional.

Ambele modele se folosesc de interfața PCIe 3.0 x4, NVMe. Versiunea de 512 GB manifestă o viteză de citire de până la 3480MB/s și o viteză de scriere de până la 2100MB/s. Modelul de 1 TB, în schimb, este ceva mai rapid, unde ”cetirea” ajunge la 3480MB/s, iar scrierea la 3080MB/s.

Cele două modele Aorus își etalează finisajul argintiu cu logo-ul aferent și dispun de iluminare RGB. În plus, ele suportă tehnologiile TRIM și S.M.A.R.T, care mențin buna funcționare a acestora pentru mai mult timp. Dacă ghinionul lovește, există o garanție de cinci ani. Iluminarea…nu știu de ce era musai să fie încorporată, dar puțin stil nu cred că a dăunat vreodată. Mai multe așteptări ridică nivelul de performanță pe care modelele vor trebui să-l onoreze.

SSD-urile acestea sunt, de asemenea, compatibile cu tehnologia de criptare hardware AES 256-bit pentru o mai bună protecție a datelor. Data de lansare și costurile sunt incerte în momentul de față, însă informațiile adiționale nu vor întârzia să apară.

Taguri: , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.