Home » hardware, ştiri şi opinii

NVIDIA – driver nou, monitoare compatibile G-Sync și jocuri cu suport RTX

Publicat pe 7 March 2019 la 15:15 de

Nvidia a dat startul acestei săptămâni cu trei anunțuri speciale. Pentru început, un driver ”Game Ready” GeForce și-a făcut debutul și vine cu optimizări pentru Apex Legends, The Division 2 și Devil May Cry 5, pentru ca ultimele două titluri să fie numai bune de jucat în momentul în care se vor lansa.

 

Pe lângă acestea, Nvidia își va răsfăța cumpărătorii cu un ”pachet” de trei jocuri special pregătite pentru a suporta celebra funcție RTX.  De ceva vreme, AMD începe să prindă teren cu ajutorul pachetelor pentru modelele de plăci video Radeon VII, Vega 64 & 56 și RX 590. Drept răspuns, Nvidia include alături de modelele sale RTX 2080Ti și  RTX 2080 trei jocuri compatibile RTX, mai exact Metro Exodus, Anthem și Battlefield V. Cei care vor cumpăra una dintre aceste plăci video vor primi, la alegere, unul din jocurile menționate.

Nu în ultimul rând, Nvidia a decis să se ”imprietenească” într-un final cu ideea de FreeSync. Prin urmare, posesorii de GPU-uri GeForce pot jongla cu funcția G-Sync pe orice monitor cu display adaptive sync, deși Nvidia are întocmită o listă cu monitoarele recomandate. Până acum, familia de monitoare ”G-Sync compatible” s-a extins cu următoarele modele:

• BenQ XL2540-B/ZOWIE XL LCD
• Acer XF250Q
• Acer ED273 A

 

Taguri: , , , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.