Home » mobile, ştiri şi opinii

Seria de telefoane Huawei P30 se va lansa luna viitoare

Publicat pe 23 February 2019 la 13:06 de

Huawei, unul din cei mai importanți producători de smartphone-uri de pe piață, își va face apariția în cadrul Mobile World Congress (MWC) de la sfârșitul acestei săptămâni. Cu toate acestea, noua serie de telefoane Huawei P30 nu va începe să vadă lumina zilei și a rafturilor decât începând cu 26 Martie 2019. 

Compania se întoarce în Paris, la un an de la lansarea liniei P20, pentru a anunța următoarea serie de smartphone-uri flagship. Teaser video-ul se concentrează pe funcțiile ultra-moderne de zoom ale P30, folosind ca repere câteva obiective istorice cunoscute ale Parisului. Din moment ce Huawei va pune accentul pe funcția de zoom a telefoanelor sale, funcție care de altfel nu este privită cu ochi buni în cinematografie și în fotografie, sloganul ”rules are meant to be rewritten” subliniază faptul că Huawei va face tot posibilul ca această caracteristică să fie mai mult decât avantajoasă pentru utilizatori, unde dinamica de ”5x losless zoom” deja a fost anunțată oficial.

Huawei demonstrează o atenție deosebită pentru aptitudinile foto ale seriei P30, idee ce implică prezența unei camere dorsale de 40 de megapixeli și a unei camere frontale de 24 de megapixeli. În acest sens, se întărește zvonul că telefoanele ”mai cu moț” din cadrul seriei P30 vor avea nu doar 4 camere pe spate, ci vor fi echipate și cu alte funcții de înaltă performanță.

Deși cele unele detalii nu sunt confirmate  100% momentan, telefoanele Huawei P30 mai mult ca sigur că nu-i vor dezamăgi pe entuziaștii fotografiilor și ai gadget-urilor de ultimul răcnet. Între timp, Huawei își va concentra până atunci forțele pe propriul smartphone ce poate fi curbat (da, chiar se întâmplă) în cadrul Mobile World Congress.

Taguri: , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.