Home » mobile, ştiri şi opinii

Samsung anunță Galaxy Tab S5e, tabletă echipată cu Android 9 Pie

Publicat pe 18 February 2019 la 13:54 de

Cu puțin timp înainte de evenimentul dedicat propriilor produse ( Galaxy Unpacked , 20 februarie 2019), Samsung a dezvăluit noua și cea mai subțire tabletă confecționată din metal. Galaxy Tab S5e se inspiră într-o oarecare măsură din ograda vecinilor de la Apple, însă prețul ei este mai mult decât decent pentru un flagship al anului 2019.

Galaxy Tab S5e are o grosime de numai 5,5 mm și cântărește 400 de grame. Acestea fac din ea cea mai portabilă și mai comodă tabletă din metal a companiei de până acum, care vine echipată cu un display Super AMOLED 10,5” la o rezoluție de 2560×1600.

”Sub capotă” se găsește un procesor octa-core Snapdragon 670, dedicat utilizării eficiente a bateriei de 7,040 mAh. În acest sens, tableta suportă până la 14 ore și jumătate de uz continuu. Cumpărătorii vor putea alege între variantele cu 4 GB sau 6 GB de RAM, la o capacitate de stocare de 64 GB sau 128 GB.

În materie de sunet și foto, Galaxy Tab S5e posedă 4 difuzoare AKG ( două amplasate în partea de sus și două în partea de jos); camera foto frontală are 8 megapixeli, iar cea de pe spate 13 megapixeli. Calitatea înregistrării și a redării video se realizează la rezoluție UHD 4K (3840×2160) cu de 30 fps-uri.

 

Acest model este primul care va pleca alături de sistemul de operare Android 9 Pie, împreună cu interfața proprie a companiei, One, ceea ce înseamnă că va putea fi utilizat și asistentul vocal Bixby. În egală măsură, compatibilitatea DeX le va permite doritorilor să experimenteze o interfață asemeni unui desktop.

Prețul lui Galaxy Tab S5e pornește de la 399 $ în Statele Unite, un preț redus considerabil față de alte modele de ultimă generație ale Samsung, deci nu va fi livrat împreună cu loialul S Pen Stylus.

Precomenzile vor începe să fie înregistrate și onorate din Martie 2019, în culorile Gold, Silver și Black.

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.