Home » hardware

Xonar Phoebus şi Vulcan Pro: Audio Gaming Rig by ASUS

Publicat pe 12 December 2012 la 18:35 de

Piaţa produselor destinate pasionaţilor de jocuri entuziaşti solicită probabil în cea mai mare măsură atenţia producătorilor la detalii, dar presupune cu siguranţă şi cele mai mari marje de profit. Şi dacă stăm să ne gândim puţin, este perfect normal. Până la urmă, gamerii entuziaşti sunt cei care cer de obicei cel mai înalt nivel de calitate pentru produsele pe care le achiziţionează. Iar această calitate vine şi cu un preţ pe măsură.

Dar produsele destinate pasionaţilor de jocuri cu pretenţii nu se mai rezumă demult la plăci video şi plăci de bază. De fapt, dacă stau să mă gândesc puţin, acestea nici nu cred că mai sunt considerate atât de importante pe cât erau în trecut. Perifericele de genul mouse-urilor şi tastaturilor, headset-urile, carcasele sau plăcile audio reprezintă elemente extrem de importante pentru obţinerea unei experienţe optime.

În momentul de faţă, sunt prezenţi pe piaţă o serie de producători din diverse domenii care au în ofertă şi diverse echipamente pentru gameri. Dacă vrem să vorbim însă despre un producător care are în portofoliu aproape toate tipurile de produse specifice gamerilor, atunci un singur nume îmi vine în minte: ASUS.

Seria de produse ROG (Republic of Gamers) a prins foarte bine la public, pe de o parte datorită design-ului, construcţiei şi dotărilor, iar pe de altă parte mulţumită unei strategii de marketing foarte bine puse la punct. Şi astfel, ASUS ROG a crescut şi acum se poate lăuda cu un număr impresionant de produse apreciate de pasionaţii de jocuri din lumea întreagă.

O componentă a PC-ului importantă pentru un entuziast pasionat de jocuri, dar nu numai, o reprezintă partea audio a sistemului de calcul. Iar aceasta este alcătuită de obicei dintr-o placă audio şi boxe sau căşti. ASUS au acoperit şi această zonă, iar cele mai recente modele introduse sunt Xonar Phoebus şi Vulcan Pro. Vorbim despre o placă audio şi un headset ce vizează utilizatorii cu pretenţii ridicate şi bugete pe măsură.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Taguri: , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.