Home » featured, games

Săptămâna de gaming – 14-21 octombrie

Publicat pe 21 October 2012 la 10:10 de

Programul Greenlight iniţiat de Valve pare a avea mare succes, 21 de jocuri fiind programate să apară pe Steam in perioada următoare.

Serviciul Call of Duty Elite, oferit contra cost de Activision, va fi gratuit pentru Call of Duty: Black Ops II, cu excepţia hărţilor. Acestea vor fi vândute separat sau ca parte a unor pachete dedicate.

1C a programat apariţia King’s Bounty: Warriors of the North pe 26 octombrie, seria TBS primind astfel un nou membru.

Rocksmith Guitar and Bass Edition a aterizat şi pe PC, Ubisoft re-lansând cu această ocazie şi versiunea de console a music-game-ului care permite folosirea unui chitări reale. De menţionat că au uitat să pună si codurile de activare la pachet.

Designerii care acum mulţi ani ne-au adus Quest for Glory pun la cale o nouă producţie, deschizându-şi campania Kickstarter aferentă pentru a aduna banii necesari unei producţii pentru 2013. Hero-U: Rogue to Redemption îşi aşteaptă susţinătorii.

CD Projekt RED şi-a rebotezat cel mai recent proiect, numele oficial fiind Cyberpunk 2077. Ca de obicei, ne putem aştepta la o atmosferă încărcată şi o poveste pentru cei care apreciază liniile narative mature, cu numeroase consecinţe.

Taguri: , , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.