Home » ştiri şi opinii

Star Wars: The Old Republic în cifre

Publicat pe 27 December 2011 la 20:11 de

Peste un milion de jucători şi-au petrecut Crăciunul în faţa calculatoarelor, prinşi în universul cavalerilor Jedi, a lorzilor Sith şi a săbiilor laser, data de 20 decembrie văzând lansarea unuia dintre cele mai aşteptate MMO-uri, Star Wars: The Old Republic. La o săptămână de la lansare, jucătorii continuă să se înscrie, iar Metacritic.com afişează deocamdată o medie a articolelor de 88%.

În cifre, totul arată extrem de impresionant:
– peste 60 de milioane de ore petrecute în joc (echivalentul urmăririi celor 6 filme Star Wars de peste 4 milioane de ori);
– peste 850.000 de Sith şi 810.000 Jedi Knights s-au născut într-o săptămână;
– peste 260 de milioane de quest-uri completate;
– peste 44 de milioane de lupte PvP;
– peste 9 milioane de misiuni de luptă spaţiale completate;
– peste 3 milioane de NPC-uri ucise.

Star Wars: The Old Republic se petrece cu mii de ani înainte de acţiunea din filme, jucătorii având de ales dintre 8 personaje reprezentative pentru a deveni eroii sau răufăcătorii galaxiei. Jocul vine cu 30 de zile de acces gratuit, apoi cei care doresc să continue trebuie să plătească un abonament lunar – €12.99 pe lună, €35.97 pe trei luni sau €65.94 pentru şase luni.

Taguri: , , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

6 comentarii »

 • Esett a zis:

  Deasemenea nu poate fi cumparat in Romania.

  Pentru ca EA vegheaza.

 • Vlad Dodan a zis:

  Amazon.co.uk si vine in 2-3 zile.

  Au fost foarte prompti si la capitolul pre-order si au trimis codurile de acces in ziua comenzii.

  There`s always a way, if if want it bad enough. 🙂

 • Gaelex a zis:

  Aiurea, pre-order nu a existat pe Amazon.co.uk si stiu asta pentru ca inainte de lansare cu 2-3 zile am incercat sa il iau de acolo si aveau doar notificare pe e-mail cand va aparea.
  L-am comandat de pe Amazon.it care pretindeau ca il au in stoc, dar in loc sa il am pe 20 cum era normal, tampitii s-au facut ca il trimit si nu a ajuns niciodata la UPS – pentru ca am ales si platit varianta cu expediere rapida. A trebuit sa mai astept 4 zile ca sa imi trimita altul in loc, care de data asta chiar vine, la momentul asta probabil ii aterizeaza avionul.
  Scumbag italians.
  Comanda de pe Amazon.co.uk, acum ca il au pe bune, este cea mai fericita alegere. Vine cu posta pana la cutia postala, pentru ca e subtire si nu le pica mana. Sau alegeti expedierea rapida, vine cu UPS dar costa transportul cat jocul aproximativ.

 • Vlad Dodan a zis:

  Tu realizezi ca tocmai ai contrazis un grup de oameni care joaca SWTOR de pe 14 decembrie… folosind metoda descrisa mai sus? 😐 (avand in vedere ca nu ma ascund dupa un pseudonim mi se pare putin deplasat sa mananc ciuperci de dragul internetului)

  Oricum, e prea tarziu pentru informatia asta, dar pe viitor incercati mai cu convingere. (Diablo 3 mai are putin…)

 • Gaelex a zis:

  Eu am incercat sa il iau de pe 15 si Amazon de UK nu avea decat optiune sa imi trimita mail. Intre timp mi-a ajuns cu ceva aventuri de pe Amazon de IT.
  Ce nu comenteaza Bioware sunt defectele jocului, bug-uri grafice (NPC-uri care lipsesc din cutscene) timpii in care serverele au fost picate, problemele de framerate in zone in care asa ceva ar trebui sa fie imposibil (camera matriarhei din satucul twi’lek-ilor).
  Eu ma joc pe un server PvE, latenta mi-e sub 100ms, nu am lag sau deconectari la activ.

 • Znuff a zis:

  Oricât de bun o fi MMO-ul ăsta, serviciile Bioware/EA sug grav.

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.