Home » ştiri şi opinii

Concurs de overclocking GIGABYTE pe HWBOT.org

Publicat pe 5 June 2010 la 01:12 de

GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd., a anunţat astăzi începerea unui nou concurs de overclocking, în colaborare cu celebrul site dedicat pasionaţilor de overclocking, HWBOT.org. După cum sugerează şi denumirea, pentru participarea la Concursul de Overclocking Pentium G6950 este necesară folosirea unui procesor Intel Pentium G6950, alături de o placă de bază GIGABYTE cu chipset Intel H55 sau P55. Câştigătorul concursului va fi răsplătit cu un kit compus dintr-o placă de bază GIGABYTE GA-X58A-UD7 şi un procesor Intel Core i7 930.

Perioada de desfăşurare a concursului cuprinde patru etape de câte o săptămână fiecare, până pe data de 30 iunie 2010. Prima etapă se va încheia pe 7 iunie şi constă în obţinerea celui mai bun scor în SuperPI 1M. Aceasta va fi urmată de cea de-a doua etapă (SuperPI 32M) în perioada 8-14 iunie, respectiv cea de-a treia (wPrime 32M) între 15-21 iunie si ultima etapă (wPrime 1024M) începând cu 22 iunie. Cu excepţia restricţiilor în privinţa procesorului şi a plăcii de bază, participanţii trebuie să încarce scorul pe site-ul HWBOT.org alături de o poză a platformei şi un screenshot cu scorul obţinut în care să fie vizibile tab-urile CPU, Memory şi Motherboard ale CPU-Z.

Scorurile pentru concurs vor fi acceptate numai dacă sunt obţinute folosind componente retail, nefiind permisă folosirea engineering sample-urilor. De asemenea, rezultatele pentru concurs vor fi verificate de personalul HWBOT.org pentru a confirma autenticitatea lor înainte de a fi acceptate.

La sfârşitul fiecărei etape, va fi alcătuit un clasament cu cele mai bune opt scoruri. Vor fi acordate zece puncte ocupantului primului loc în clasament, opt puncte pentru locul secund, şase puncte locului trei, cinci puncte locului patru, patru puncte pentru locul cinci, trei puncte pentru locul şase, două puncte pentru penultimul loc, respectiv un singur punct pentru ultimul loc. Odată cu terminarea concursului şi realizarea ultimului dintre cele patru clasamente, va fi făcut un clasament final, pe baza punctelor adunate de utilizatori. Va fi desemnat câştigător utilizatorul care a adunat cel mai mare număr de puncte.

Mai multe detalii despre Concursul de Overclocking Pentium G6950 sunt disponibile pe pagina oficială dedicată concursului pe HWBOT.org. Redacţia ITfiles.ro şi GIGABYTE România le urează succes tuturor celor implicaţi.

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.