Home » ştiri şi opinii

Top Gun reînvie interactiv

Publicat pe 21 May 2010 la 21:52 de

Dacă n-aţi văzut până acum Top Gun (cu Tom Cruise în rolul principal), alergaţi măcar până pe imdb.com ca să aflaţi detalii. Pe scurt, avem piloţi de avioane supersonice care îşi fac de cap cu tonouri, loopinguri şi alte acrobaţii, asta printre aventuri amoroase. Cei de la Paramount Digital Entertainment (care studio deţine si drepturile pentru film) scot la rampă un arcade aerian care să-i aducă la manşă pe Maverick, Goose, Iceman şi Viper, pe PSN, Mac şi PC.

Jucătorii vor intra la Academia Top Gun, ca orice recrut, şi vor porni să câştige toate medaliile posibile pentru a absolvi cu succes şi apoi să se sacrifice în zonele de foc din Oceanul Indian. Cuvântul de bază e “dogfighting”, lupte aeriene încinse între avioane, în cinci moduri multiplayer (Deathmatch, Team Deathmatch, Top Gun, Bombing Run, Capture the Flag) cu până la 16 piloţi.

Ca să fie tacâmul complet, scenaristul filmului, Jack Epps Jr., se va ocupa de extinderea poveştii dincolo de film, cu elemente care să îi includă pe toţi eroii peliculei. Pregătiţi-vă să decolaţi şi să apuntaţi, Top Gun vine la vară!

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.