Home » ştiri şi opinii

Liber la DLC-uri

Publicat pe 14 May 2010 la 20:52 de

Aşa cum e moda acum, majoritatea jocurilor de success primesc destul de constant update-uri de conţinut, DLC-uri. De data aceasta, primul pe lista este Call of Duty: Modern Warfare 2, cu un pachet intitulat Resurgence. Acesta va conţine 5 hărţi, deocamdată nenumite, şi nici nu a fost făcut public vreun preţ. Totuşi, se poate specula pe baza conţinutului, similar cu cel al pachetului anterior (Stimulus), că suma va fi în jur de 1200 de puncte Microsoft (£10.20/€14.40).

De asemenea, se poate presupune că Resurgence, ca şi DLC-ul anterior, va fi disponibil cel puţin 30 de zile exclusiv pentru Xbox, ca apoi să apară şi pe PC şi PS3. Pachetul va fi lansat pe 3 iunie, iar evenimentul va fi marcat de Infinity Ward cu două weekend-uri de joc care vor oferi cantitate dublă de experienţă jucătorilor (vineri, 28 mai şi respectiv vineri 4 iunie).

Al doilea titlu care va primi un nou DLC este Mass Effect 2, care de luna viitoare ajunge la pachetul suplimentar cu numărul patru. Intitulat Overlord, conţinutul include 5 niveluri ce compun o poveste desfăşurată pe o singură planetă. Nu vor mai apărea noi membri ai echipei, producătorul executiv al jocului, Casey Hudson, afirmând că ultimul personaj configurabil a fost Kasumi, în DLC-ul anterior.

De asemenea, se pare că Overlord va fi mai puţin liniar decât celelalte DLC-uri, iar jucătorul va putea folosi Hammerhead-ul plutitor pentru a explora planeta. Programat pentru lansare în iunie, pachetul va costa 560 de puncte Microsoft.

În sfârşit, shooterul apocaliptic Metro 2033 va fi şi el “îngrăşat” cu pachetul Ranger, care adaugă arme (Heavy Automatic Shotgun, Volt Driver) şi achievement-uri noi, plus modul Ranger. În versiunea standard a acestui mod, muniţia este extrem de puţină, dar armele fac damage mult mai mare; inamicii sunt şi mai afurisiţi, dar nici jucătorul nu e mai prejos! Partea Harcore mai adaugă puţină adrenalină pentru ca interfata este complet îndepartată pentru a crea o experienţă şi mai imersivă.

Pachetul Ranger va fi lansat şi pe Steam, şi pe Xbox LIVE foarte curând, dar deocamdată nu au fost anunţate oficial nici data de lansare, nici preţul avut în vedere. Mai încolo, când se apropie ziua mare a ieşirii pe piaţă.

Taguri: , , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.