Home » ştiri şi opinii

Google îi suflă în ceafă lui Steam

Publicat pe 20 May 2010 la 21:47 de

Mulţi se întreabă probabil cum de nu le-a venit lor ideea simplă (dar genială şi bănoasă) a celor de Valve, care au transformat Steam în cea mai populară platformă de download digital. Cei de la Google au încetat să se mai întrebe şi pornesc şi ei pe urma jocurilor, cu un model ce aduce mai mult a Apple Store deocamdată, dar care demonstrează potenţial.

La conferinţa anuală I/O, Google a dezvăluit un magazin online pentru Chrome şi Chrome OS, punctul cel mai interesant fiind jocurile ce pot fi cumpărate de acolo şi jucate în browser. Începutul poate părea cuminte, dar titluri ca Plants vs. Zombies sau Lego Star Wars au fost titluri de succes şi au logică pe lista Google. Se pare că ar mai exista pe acolo Bejeweled 2, Poker Rivals, Scrabble, FIFA World Cup 2010 sau Who Has the Biggest Brain? Jocuri casual deocamdată, dar care au un public cumpărător imens şi putem specula că se vor adauga pe listă, de-a lungul timpului, şi titluri mai serioase.

Nu săriţi de bucurie încă, magazinul va fi disponibil curând doar pentru dezvoltatori, publicul general mai are de aşteptat până la o dată încă necunoscută.

Taguri: , ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Lasa un comentariu!

Lasa un comentariu sau preia un trackback pentru siteul tau. Comentariile pot fi urmarite si prin RSS.

Comportati-va civilizat, nu faceti spam, nu porniti discutii fara legatura cu subiectul

Acest site foloseste Gravatar. Pentru a utiliza un avatar personalizat trebuie sa aveti un cont Gravatar.